Friss hírek

Ez a fejlesztés a Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács Elõzetes Regionális Fejlesztési Programja keretében, a Miniszterelnöki Hivatal támogatásával valósul meg.

Általános információk

Tisztelt lakosság!

Mielőtt kiderülne, hogy kik vagyunk, kezdjük azzal, hogy KIK NEM vagyunk!

NEM vagyunk KÖZTERÜLET-FENNTARTÓK, tehát nincs eszközünk és lehetőségünk a szemét elszállítására, vagy az utak feltakarítására. Ezért az ilyen jellegű bejelentésekkel nem hozzánk, hanem a közszolgáltatást nyújtó Város Szolgáltató Zrt.-hez (2000 Szentendre, Szabadkai u. 9.) célszerű fordulnia.

NEM vagyunk PARKOLÓŐRÖK, tehát a parkolási díjjal, pótdíjjal kapcsolatos kérdésekben nem tudunk segíteni. Ehhez szintén a Városi Szolgáltató Zrt-hez kell fordulnia, mert ők üzemeltetik a fizető parkolóhelyeket.

NEM tartozik feladataink közé a városüzemeltetési problémák elhárítása. Kérjük azonban Önöket, hogy a városban észlelt problémákat (kátyúk, szemét, belógó ágak, stb.) ezen űrlap kitöltésével juttassák el a Polgrámesteri Hivatal részére. Az űrlapot visszaküldhetik a kozerdeku-zoldmail@ph.szentendre.hu címre, a Városháza portáján elhelyezett „Észrevettem – szólok” ládába is belehelyezhetik, továbbá az Ügyfélszolgálati Irodában is kaphatnak nyomtatványt. A beérkező jelzések egy adatbázisban kerülnek rögzítésre, amely azt a célt szolgálja, hogy Önkormányzatunk tudomást szerezzen valamennyi városüzemeltetéshez kapcsolódó problémáról, és azokra, leellenőrzésük után - az önkormányzat pénzügyi lehetőségeit figyelembe véve - a legsürgősebb beavatkozást igénylő esetekkel kezdve, mielőbb megoldást találjunk.Ezek a leggyakoribb tévedések és sok esetben az Ön felesleges bosszúságának (amikor azt gondolja, hogy nem tesszük a dolgunkat) okozói.


Tehát kik is vagyunk?

Szentendre Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának köztisztviselői, akik a város teljes közigazgatási közterületén látják el faladataikat.

Feladatainkat alapvetően a közterület-felügyeletről szóló 1999. évi LXIII. törvény határozza meg. A feladatainkat részletesebben meghatározó és szabályzó jogi háttér legfontosabb elemeit a JOGSZABÁLYOK-ra kattintva érheti el.


 

Elérhetőségeink!

2000 Szentendre Bajcsy-Zsilinszky u. 1

Email: kfelugy@ph.szentendre.hu

Ügyfélfogadás: Hétfő-Péntek: 8:00-9:00Regisztráció Elfelejtett jelszó

Interware logo